Gespecialiseerd burn-out coach

Je weet wel die hormonen elke maand

Ze zijn voor ons vrouwen niet onbekend, die hormonen elke maand. Eén keer per maand word je wat onrustiger, kribbiger, vermoeider of je krijgt trek in chocolade of andere versnaperingen. Op een gegeven moment denk je ‘oh ja het is weer zover, tijd van de maand’.
Het zijn de hormonen, maar wat zijn hormonen eigenlijk?
Als we het over hormonen hebben, is er een ander woord dat daarbij hoort: “homeostase” en dat betekent “evenwicht”.
Het gaat om een enorm complex systeem dat zich niet eenvoudig laat verklaren. Wat we wel eenvoudig kunnen zeggen: als dit systeem in evenwicht is, is er weinig aan de hand. Helaas kan het ook uit evenwicht raken; onder andere door een te veel aan stress. Dan krijg je symptomen die kunnen lijken op burn-out klachten. Denk aan angstig zijn, geheugenproblemen, je moe en prikkelbaar voelen of juist opgefokt zijn. Gelukkig kan je hier wel wat aan doen. Doormiddel van voeding, ontspanning en goede slaap zorg je ervoor dat je balans van deze complexe hormoonhuishouding beter functioneert.
Als je nu tussen de bomen het bos niet meer ziet kan ik daarbij begeleiden. Neem gerust contact met mij op en ik leg het je uit wat je kan doen.

Over mij?

Welkom! Ik ben Mycha van mychamourits.nl en gespecialiseerd burn-out coach voor werkende alleenstaande moeders. Ik begeleid deze moeders vanuit mijn kennis en ervaring en leer hen hoe zij kunnen omgaan met stressklachten.

Meer berichten

Gratis tips bij stressklachten

DOWNLOAD GRATIS

Download link versturen naar:

Maak een afspraak

Via dit contactformulier kun je een afspraak met mij maken. Ik reageer meestal binnen 48 uur.